آموزش جواهردوزی

ساخت وبلاگ
اگر ترازو ندارید، روی دو لیوان یکبارمصرف ارتفاع مساوی
 
  1. را علامت گذاری کنید تا دو فاز رزین به مقدار مساوی ریخته شود.
  2. به احتمال زیاد گرمای فندگ باعث انبساط حباب های هوا و در نتیجه غل زدن رزین شده است.
  3. گرما دهی باید غیر مستقیم باشد، یعنی داخل ظرف آب گرم قرار دهید.
  4. در دوستان و همراهان خوب هنری سلامlaughingامیدوارم که حالتون خوب باشه و در سلامتی کامل و شادی باشین.http://dasthayeto34.niloblog.com/
  5. امروز براتون یه آموزش جذاب دیگه آماده کردیم پس با ما همراه باشین
  6. در این آموزش بهتون یه سری تکنیک های خاص از جواهر دوزی رو یاد میدیم.
  7. و قدم به قدم با ما همراه باشین تا بتونین این تکنیک های کارآمد رو یاد بگیرین.
 
با یکم دقت و حوصله حتی تازه کار هم میتونن این تکنیک های جواهر دوزی رو یاد بگیرن و به کار ببندنتا این سنجاق سینه ی خوشگل با طرح نهنگ آبی رو درست کنن.
 
وسایل مورد نیاز برای این آموزش:
 1 – منجوق
 
۲ – نگین های کریستالی
 
۳ – منجوق گرد مشکی ( برای چشم نهنگ)
 
۴ – سنجاق فلزی
 
۵ – چرم و نمد
 
۶ – نخ و سوزن
 
۷ – چسب
 
۸ – مداد, قیچی و کاغذ
 
برای خرید مواد و ابزار مورد نیاز این آموزش روی تصاویر کلیک کنید :
 
گام های جواهر دوزی 
 
مرحله ی اول:
ابتدا یک تکه نمد طوسی بردارید سپس روی کاغذ الگوتون که توی این آموزش نهنگ آبی هست رو بکشین.بعد الگو رو با قیچی جدا کنینو حالا به روی سطح نمد انتقالش بدین.
 
مرحله ی دوم :
 نگین های کریستالی آبی را با نخ طوسی پررنگ روی دم نهنگ و نگین های کریستالی سفید را با نخ طوسی کمرنگ روی بال نهنگ بدوزید.سپس چشم نهنگ را با نخ مشکی سر جایش بدوزید.حالا دیگه به نخ مشکی نیازی نداریم و میتونین اون رو تا پایان آموزش کنار بگذارین.برای راحتی کار میتونین کارتون رو توی کارگاه قرار بدین و راحت تر کار رو کنترل کنین.
 
مرحله ی سوم :
حالا نوبت میرسه به جواهر دوزی!برای اینکار در قدم اول قسمت دور تا دور شکم نهنگ رو با منجوق طوسی و با نخ طوسی میدوزیم.
 
مرحله ی چهارم:
برای اینکار از کوک برگشتی استفاده میکنیم و نخ رو پشت کار محکم میکنیم.سوزن رو به سمت روی کار بیارینو حالا ۲ تا منجوق بردارین و از توی سوزن ردشون کنینجواهر دوزی هنری قدیمی است که این روزها طرفداران و علاقمندان بسیاری در جهان و از جمله کشور خود ما پیدا کرده است.در این هنرِ دستی، از اجزایی مانند منجوق، ملیله، سنگ، پولک، مهره‌های فانتزی، مهره‌های چوبی، نگین‌های کریستالی و مروارید به صورت تکی یا به صورت ترکیب با هم استفاده می‌شود.شیوه‌ی کار در جواهردوزی به این صورت است که هر کدام از اجزایی که در بالا از آنها نام برده شد، با استفاده از نخ و سوزن روی یک سطح نمدی یا چرمی یا جیر یا پارچه‌هایی از جنس ارگانزا یا هر نوع پارچه دیگری دوخته می‌شوند.معمولاً در جواهردوزی از سوزن منجوق دوزی، از شماره ۱۰ تا ۱۳ استفاده می‌شود،و برای محکم کردن و جلوگیری از گره خوردن نخ، معمولاً از موم عسل استفاده می‌کنند.در نهایت، اطراف جواهردوزی را برش می‌دهند تا به صورت یک پیکسل زیبای تزئینی درآمده و از طریق سوزن پیکسل بر روی پارچه، لباس، کیف یا کفش یا هر وسیله‌ی دلخواه دیگری نصب شده و مورد استفاده قرار گیرد.
جواهر دوزی, جواهردوزی, جواهر دوزی چیست, آموزش جواهر دوزی, لوازم جواهر دوزی, دوخت های کاربردی در جواهر دوزی, آموزش جواهر دوزی, طرح های جواهر دوزیجواهر دوزی هنری ست قدیمی که این روزها طرفداران و علاقمندان بسیاری در سراسر دنیا پیدا کرده است. به همین دلیل از امروز آموزش این هنر را گام به گام برای شما در نظر گرفته ایم.جواهر دوزی, جواهردوزی, جواهر دوزی چیست, آموزش جواهر دوزی, لوازم جواهر دوزی, دوخت های کاربردی در جواهر دوزی, آموزش جواهر دوزی, طرح های جواهر دوزجواهر دوزی / جواهردوزی.
 
جواهر دوزی چیست؟
 
جواهر دوزی هنری است که از اجزایی همچون منجوق ، ملیله ، سنگ ، پولک ، مهره های فانتزی ، مهره های چوبی ، نگین های کریستالی و مروارید به صورت تکی یا به صورت ترکیب با هم استفاده شده و  شیوه‌ی کار به این صورت است که هر کدام از اجزاء نامبرده شده در بالا با استفاده از نخ و سوزن (معمولا سوزن منجوق دوزی از شماره ۱۰ تا ۱۳ برای این کار استفاده می شود) روی یک سطح نمدی یا چرمی یا پارچه هایی از جنس ارگانزا دوخته می‌شوند.در برخی از مواقع برای محکم کردن و جلوگیری از گره خوردن نخ، از موم عسل استفاده می کنندجواهر دوزی, جواهردوزی, جواهر دوزی چیست, آموزش جواهر دوزی, لوازم جواهر دوزی, دوخت های کاربردی در جواهر دوزی, آموزش جواهر دوزی, طرح های جواهر دوزنحوه دوخت جواهر دوزدر نهایت، اطراف طرح جواهر دوزی را برش زده تا به صورت یک پیکسل زیبای تزئینی درآمده و از طریق سوزن پیکسل بر روی پارچه، لباس، کیف یا کفش یا هر وسیله‌ی دلخواه دیگری نصب شده و مورد استفاده قرار گیردجواهر دوزی, جواهردوزی, جواهر دوزی چیست, آموزش جواهر دوزی, لوازم جواهر دوزی, دوخت های کاربردی در جواهر دوزی, آموزش جواهر دوزی, طرح های جواهر دوزی
اتمام کار جواهر دوزی
 
تست تست تست
 
بسیاری از هنرمندان معتقدند جواهردوزی ترکیبی از هنر‌های منجوق دوزی، مروارید دوزی، سنگ دوزی، قیطان دوزی، شیپور دوزی، دربار دوزی و … می باشد. در حقیقت هنرقالب جواهر دوزی کار‌های متنوعی از تولید سنجاق سینه، گوشواره و گردنبند با مروارید و سنگ و منجوق تا دوخت‌های پر زرق و برق تزیینی روی لباس را دربر می‌گیرد. بنابراین شیوه جواهر دوزی بسته به نتیجه نهایی کار متفاوت بوده و ابزار متفاوتی نیز نیاز دارد.جواهر دوزی, جواهردوزی, جواهر دوزی چیست, آموزش جواهر دوزی, لوازم جواهر دوزی, دوخت های کاربردی در جواهر آموزش جواهر دوزی, طرح های جواهر دوزی
نمونه جواهر دوزی شده
 
 
در مطلب امروز روش درست کردن سنجاق سینه پروانه جواهر دوزی شده را آموزش خواهیم داد. امیدواریم مورد پسند و استفادتون قرار بگیره. ساخت این سنجاق سینه جذاب فقط کمی حوصله میخواد و کار خیلی سختی نیست.
 
لوازم مورد نیاز :
  • مقداری پارچه نمدی
  • منجوق و مروارید و ملیله های رنگی
  • نگین متری
  • سیم نازک
  • چرم
  • سنجاق مخصوص سنجاق سینه
  • نخ و سوزن
  • چسب مایع
  •  
  • ساخت سنجاق سینه,جواهر دوزی,ساخت زیورآلات
  •  
  • روش درست کردن سنجاق سینه جواهر دوزی 
  • اول طرح رو روی پارچه نمدی رسم کنید.
 
ساخت سنجاق سینه,جواهر دوزی,ساخت زیورآلاتسپس نگین متری فشرده رو روی کار قسایل مورد نیاز جواهر دوزی
وسایل مورد نیاز جواهر دوزی شامل انواع سنگ مناسب دوخت، منجوق، ملیله، ملیله شکسته، انواع مروارید، قیطان، سرمه، پولک و نخ مناسب، چسب حرارتی و سایر لوازمی است که در ادامه معرفی میکنیم:برای دریافت آموزش جواهردوزی از مبتدی تا پیشرفته اینجا را کلیک کنیدجواهردوزقبل از هر چیز بهتره برای کارتون از نخ نازک قلاب بافی استفاده کنید چون دوام بیشتری داره و وقتی اینهمه وقت و انرژی برای دوخت میذارید بهتره کارتون دوام خوبی داشته باشه.دقت کنید که بعضی از منجوق و ملیله ها به ملیله آینه ای معروف هستند که به خاطر درخشش زیاد فریبنده اند که اگر جنس درجه یک نباشند بعد از چند ماه سیاه میشوند.پس بهتره با شناخت از لوازم اونها رو تهیه کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.در جواهردوزی سعی کنید از ملیله شکسته در دوخت بالاتنه و سرآستین استفاده نکنید چون هر چقدر هم که نخ تون محکم باشه اون رو می بره. خصوصا در قسمت بالاتنه ملیله شکسته باعث اذیت بازوها میشه و دور یقه هم گردن رو اذیت میکنه. برای لباس از منجوق استفاده بشه بهتره.
جواهردوزی
 
جواهردوزی هم روی لباس های مجلسی و هم مانتو مجلسی کاربرد دارد
جواهردوزیبرای دریافت پکیج آموزش جواهردوزی مبتدی تا پیشرفته اینجا را کلیک کنید
 جواهردوزبرای اینکه دقیقا متوجه شوید هر کدام از وسایل مورد نیاز جواهر دوزی در کجا به درتان میخورد به ادامه مطلب توجه کنید:
ساقه دوزی:
ساقه دوزی در هنر جواهردوزی را با انواع ملیله، مهره، منجوق و سرمه اجرا می کنیم. ساقه دوزی از دوخت های پایه ای در جواهردوزی است و در اکثر دوخت های مطرح کاربرد دارد
 
گل برجسته تزیینی:
در دوخت گل تزیینی میتوانید به دلخواه از مروارید یا سنگ برجسته و یا هر چیز دیگری که حالت برجسته به کار بدهد استفاده کنید.
 
برگ دوزی:
سه روش برای دوخت برگ در جواهردوزی داریم که شامل اریب دوزی، توپر دوزی، و سایه دوزی می شود. در این سه روش باید با منجوق کار کنید تا دوخت برگ های جواهردوزی درست از آب دربیایندگل پولکی:
پولک هم جزء جدا نشدنی جواهردوزی است، پولک هم در دوخت گل و هم سایر دوخت های پایه ای جواهردوزی کاربرد زیادی دارد.گل پولکیتاریخ هنر (به انگلیسی: history of art) به سرگذشت هنرهای تجسمی، نمایشی، شنیداری و کلامی اشاره دارد و به سیر تحول آن در گذر تاریخ می‌پردازد. نقطهٔ آغاز تاریخ هنر در جهان، هنر پیشاتاریخ و آثار هنری غارنشینان —اغلب نقاشی‌ها و مجسمه‌های بدوی (به انگلیسی: primitive) و ابتدایی از حیوانات و انسان‌ها— است. علاوه بر هنر ابتدایی، تاریخ هنر را می‌توان بر اساس منطقه به چند عرصه تقسیم کرد. هنر خاور باستان در سرزمین‌های خاورمیانه و هندوستان، هنر یونان باستان و روم باستان، هنر بیزانس، هنر اسلامی، هنر خاور دور، هنر قرون وسطا در دوران استیلای کلیسا بر اروپا، هنر دورهٔ رنسانس، هنر نوین غربی و در نهایت هنر نوگرای دوران جدید در قرن بیستم از آن جمله‌اند. به عقیده پژوهش‌گران غربی تاریخ هنر، هنر ابتدایی می‌تواند هنر انسان‌های معاصر را که سبک زندگی و فرهنگی بدوی دارند، در کنار هنر انسان‌های ماقبل تاریخ در برگیرد. برخی این نگاه پژوهش‌گران غربی را ناشی از سلطه فکری خاصی می‌دانند که آن‌ها در برخورد با سایر تمدن‌ها و براساس توسعه‌های مادی و فن‌آورانه تمدن غربی برای خود قائل هستند.
 
 
محتویات
۱ هنر پیش از تاریخ
۲ دیرینه‌سنگی و پارینه‌سنگی میانی
۳ پارینه‌سنگی پایانی
۴ نوسنگی
۵ هنر بین رودان
۶ نگارخانه
۷ جستارهای وابسته
۸ منابع
هنر پیش از تاریخ
نوشتار اصلی: هنر ماقبل تاریخ
هنر در دوران ماقبل تاریخ، هنری ابتدایی و بَدَوی بود که توسط انسان‌های غارنشین قبل از ورود به تمدن خلق شده‌است. این دوران می‌تواند از ده‌ها هزار سال قبل از میلاد مسیح شروع شده و تا دوران ظهور تمدن‌های بین‌النهرین ادامه داشته‌باشد. از نظر تاریخی این دوران به چند بخش تقسیم می‌شود.
 
دیرینه‌سنگی و پارینه‌سنگی میانی
نوشتار‌های اصلی: دیرینه‌سنگی و پارینه‌سنگی میانی
(از ۷۵۰ هزار سال قبل از میلاد مسیح تا ۴۰ هزار ق. م)
 
پارینه‌سنگی پایانی
(بسته به مکان جفرافیایی تمدن از ۴۰ هزار ق. م تا ۱۰ هزار ق. م) در بخش آخری دوره پلئیستوسن
 
به دوره‌ای گفته می‌شود که ابزارها یا سلاح‌های ابتدایی با سنگ ناصاف توسط بشر ساخته شد. هنر این دوران شامل نقاشی بر سقف و دیوار غارها و نیز گاهی کنده کاری روی سنگ است. قدیمی‌ترین نقاشی‌ها مربوط به ۳۰ هزار پیش در دیوارهٔ غارهای باستانی فرانسه و اسپانیا کشف شده‌اند؛ بیشتر از گاو، گوزن و اسب که گاهی حاوی نقش انسان هستند و موضع «شکار» را در نقاشی پدیدار می‌کند. در این دوران، تقدس ابزارهای هنری و وسایل نقاشی نیز دارای اهمیت است؛ گویا انسان غارنشین از نقاشی حیوان‌ها برای تسلط بیشتر بر شرایط شکار سود می‌برده‌است و به همین دلیل نقاشی و ابزارش موهبتی مهم و حیاتی تلقی می‌شد.
 
بارزترین و شناخته شده‌ترین آثار باقی‌مانده از این دوران، مجسمه ۱۰ سانتیمتری از ونوس مربوط به ۲۶ هزار قبل از میلاد (یافت شده در اتریش) و نمادهای فرج کنده‌کاری شده روی سنگ آهک مربوط به ۳۳ هزار سال پیش از میلاد در فرانسه هستند.[۱]
(بسته به مکان جفرافیایی تمدن از ۸۰۰۰ ق. م تا ۱۵۰۰ ق. م) انسان ابزار مورد استفاده خود را با سنگ صیقل خورده می‌سازد. بشر در این دوره به کشاورزی و دامداری دست پیدا می‌کند.
 
هنر این دوران سفالگری رنگی و نیز پیکره‌های کوچک اندام و ساخت مهر با خاک رس نرم است.
 
 
امروز هنوز قبايلي  يافته مي شوند كه در شرايط عصر پارينه سنگي زندگي مي كنند.مانند جامعه هاي بدوي آفريقاي استوايي وجزايرجنوب اقيانوس  آرام و دو قاره شمالي و جنوبي آمريكا . جامعه هاي بدوي دراساس روستايي ومستغني از غير اند ، واحدهاي اجتماعي وسياسي آنها به ترتيب دهكده وقبيله است، نه شهر و دولت . دو دوام و قرارشان مبتني برحفظ رسوم وسنن است.بي ياري اسناد و اوراق نوشته شده قسمت عمده آثارهنري جنبه مذهبي دارد. تنديسها خلاصه و اغراق شده از آثار پيكر آدمي است . 
 
دراغلب تنديسهاي آفريقايي  پيكر انسان بطور تجريدي  و دور از واقع گرايي  نشان داده شده است درتنديسها اغراق ديده مي شود . مثلا در پيكر انسان سر بزرگتر ساخته شده است . در بين سرخپوستان نقاشي موقتي بنام نقاشي  شني كه توسط جادوگر قبيله به وجود مي آيد و او در مراسم مربوط به مداواي بيماران به كار مي رود و در مراسم براي تضمين موفقيت در شكار و افزايش  قدرت انسان به كار مي‌رود.  
 
هنر مصر  
 
هنرمصر از قديمي ترين و شكل گرفته ترين نوع هنرهاست . اختراع خط حدود 5000 سال قبل يكي ازپيروزيهاي زودرس وضروري  تمدنهاي بين النهرين و مصر بود . تاريخ مصر به سه دوره مشخص تقسيم مي شود . پادشاهي كهن:آثار مصري از 3000 تا 500 سال ق . ه به نحوي با هم شباهت دارند . طرز فكر مصريان اين بود كه هر شخص بايد بكوشد تا درزندگي خود وسايل خوشبختي  پس از مرگش را فراهم آورد. از اين رو هرفرد مصري  مي بايست آرامگاه ابدي خويش را چون جايگاهي همانند و يادآور محيط زندگي     روزانه اش ترتيب  دهد . تا روح وي كه در زبان مصري « كا »خوانده مي شود درآن احساس آسودگي كند و نيز مي بايست كالبدي جاوداني از خود باقي بگذارد . تا «كا» بتواند در آن حلول كند و به زندگي خود ادامه دهد . براي اين منظور جسد را موميايي  مي كردند. واز بيم آنكه جدم ازميان برود پيكره ايشان را از سنگ و فلز      مي ساختند . مشهورترين مقابر از نوع مصطبه مقبره پادشاه زوسر است . در دوره سلسله سوم اين مقابر شكل هرم هايي پله دار بخود گرفت. سير تكاملي اهرام در دوره سلسله چهارم با  ساختمان هرمهاي سه گانه   به اوج خود رسيد . پيكره خفرن پادشاه را نشسته بر تخت سلطنت نشان مي دهد . درحالي كه شاهين با بالهاي خود پشت سر او را مي پوشاند . پيكره موكرينوس جانشين خفرن و سازنده سويني هرم جيزه  حدود 2500  ق م يكي از بهترين مجسمه‌هاي اين دوره است . كاتب نشسته 2400 ق و م كه چهار زانو نشسته از نمونه‌هاي بسيار خوب مجسمه سازي اين دوره است . 
 
پادشاهي ميانه 
 
در دوره امپراتوري ميانه مصر دچار اغتشاشات داخلي و حمله اقوام گوناگون تغيير شكل مي دهد . بهر حالت آثارعمده اي از اين دوره نيست . مهم ترين آثار اين دوره يكي معبد آمنه مه و ديگري معبد آمون است . مقابر نيز در كوه و صخره ها بوجود مي آورند . 
 
پادشاهي جديد 
 
اين دوره دوران شكوه و عظمت معماري است . معابد توت موس و آمنهوپت سوم در كارناك و بعد لوكسور و معبد آمون در كارناك  از آثارمعماري اين دوره اند . در اين دوره زيبايي و ظرافت معماري را تكميل مي‌كنند . در دوره سلسله بيستم  بار ديگر آثار هنري رو به سادگي  مي روند. نمونه معابد عبيد و خنشو مي باشند. نقش  برجسته  و نقاشي در اين دوره رشد مي كند . مانند نقش برجسته مقبره حور محب سقاره حدود 1355 ق . م .
 
هنر بين النهرين 
  • بين النهرين تشكيل مي شودازد و سزريز
  • جداگانه و مشخص سومريها وآشوريها .1- سومريها : اين قوم از قديمي ترين اقوام جهان به شمار مي روند .
  • لوحه هاي هنري  و زيبايي از اين دوره بجاي مانده از جمله لوحه جنگ  و صلح عقابها نارام  سيني يا فتح و پيروزي  .
  • سومريهامعابدوزيگوراتهايي بوجودآورده اندو تعدادي نقاشي ديواري(فرسك) 
  • معماروسلطان معروف سومر « گودآ » كه به سلطان (آگاش شهرت دارد
  • در توسعه هنر سومر سهم بسزايي  دارد . ديگر اور نامو پادشاه شهر
  • اور بود كه بزرگترين  زيگوراتها از جمله به ارتفاع 21 متر و در سه طبقه از خشت خام و آجر ساخت . 
 
2- بابل : حكومت بابل بوسيله ساميها و در2000 سال قبل از ميلاد بوجود آمد وتمدن درخشاني را پايه گذاشت . حمورابي پادشاه معمار وقانوگذار بزرگ آنزمان سلطان  بزرگ اين سرزمين بوده است . وي اولين لوحه قوانين را تدوين نمود ودرساختن بابل كوشش فراوان كرد . در بالاي كتيبه  حمورابي  مثال خودش را در برابر خورشيد خدا مصور ساخت . 
 
3- آشور:آشوريان برخلاف سومريان مردمي جنگجو بودند.دوره شكوه وعظمت اين قوم درهزاره اول قبل از ميلاد مسيح بايد دانست.آنان از سومريها تقليد مي كردند ولي دركاخ سازي به تجمل بيشتري دست زدند.از جمله كاخ  سارگون دوم در خرساباد متعلق  به نيمه دوم  قرن هشتم ق . م است . ازآشور بانيپال  نقش برجسته هاي زيادي به جاي مانده كه اغلب او را در حال جنگ با دشمن و يا شير نشان مي دهد .
 
هنر اژه اي 
 
اگرازكنار دلتاي  نيل به سوي شمال درياي مديترانه پيش برويم .نخستين نقطه اي از خاك اروپا كه در برابر  ديدگانمان ظاهر مي شود گوشه شرقي  جزيزه كرت است . 
 
 هنر سيكلادي  
 
مردي كه ميان سالهاي 2600 تا 1100 ق . م در جزاير سيكلاد سكونت داشتند به جزمقابرسنگي آثاري كمي ازخود برجاي گذرانده اند.پيكره سازان سيكلادي در هزاره دوم ق . م قديمي ترين بدنهاي برهنه زنانه به اندازه طبيعي به وجود آوردند . هنر مينوسي تمدن مينوسي  غني ترين و شگفت انگيزترين تمدن دنياي اژه اي شناخته شده است . آنان تمدن شهري به وجود آوردند و پادشاه مينوس براي خود كاخ هاي كوچك بنا نهاد . كه  از اين ساختمانها براي انواع فعاليتهاي كشوري و تجاري استفاده مي شده است . در تمدن مينوسي معبدي وجود نداشت . لذا پيكره هاي بزرگ ديني هم وجود نداشت. الهه ماري ( شايد كارهنه ) حدود 1600 ق . م از گل پخته يكي از آثار پيكره سازي  اين دوران است .
 
 هنر ميسني  
 
حدود 1600 –1100 ق . م در سواحل جنوب شرقي  يونان تعدادي جامعه هاي كوچك  شبيه جامعه مينوسي  وجود داشت . اين قدم در حدود 1300 ق . م به دفن كردن مردگان خود در مقابر سنگي پرداختند  . كاخ ميسني ازنمونه هاي معماري سنگي ميسني است . چون قلعه اي با ديواره‌هاي مستحكم بود حدود 1250 ق . م. دروازه شيران  بخشي از اين كاخ سنگي است كه نفوذ هنر خاور نزديك باستاني را آشكار مي كند . مجسمه دوزن كودك نشسته دركنار يكديگروجام هاي زرين با نقش برجسته هايي  بر روي آنان از آثار اين دوره است .
 
نگاهي  به تمدن و هنر ايران باستان 
 
در حدود پنج  هزار سال قبل در جوار فلات ايران دولتهاي سومر ، آكد ، بابل ، آشور در بين النهرين (بين دو رود دجله و فرات)به وجود آمدند و پس حدود 300 سال قبل در فلات ايران دولت ايلاميان ( عيلاميان )  ايجاد شد . پس از آن مهاجران آريايي با ايجاد دولت ماد و پس هخامنشي حكومتهاي ايلام و بين النهرين را از بين بردند. دولت هخامنشي  نيز با حمله يونانيان از بين رفت . آنگاه دولت سلوكي  و اشكاني به دنبال هم به وجود آمدند . پس از اشكانيان دولت ساساني روي كارآمدكه با فتح ايران به وسيله اعراب  مسلمان از بين رفت .     
 
سنگ نوشته حمورايي  ( قانون نامه حمورايي ) 
 
مجموعه اي ازقوانين اجتماعي است كه درزمان حمورايي ( از پادشاهان بابل ) وضع شده است . دريك طرف رئيس سنگ نوشته تصوير شاه و در طرف ديگرمجموعه قوانين حك شده است . 
 
تمدن سيلك 
 
در سه كيلومتري جنوب غربي كاشان درحدود 7000 سال قبل از ميلاد قديمي ترين سكونت بشري در دشت وسيع مركزي ايران شناخته شده است . ظروف در اين دوره با چرخ سفالگري  ساخته شده است . ظروف سفايش بدست آمده از اين دوره داراي نقوش زيبا به ظريف و يا اشكال هندسي و نقوش حيوانات تزيين شده است. ظروف سفالي  سيلك شامل 1- ظروف با نقوش سياه 2- ظروف با نقوش قرمز  3 – ظروف ساده .
 
هنر بین رودان
در بین‌النهرین و تمدن‌های سومر، اکد، بابل و آشور اولین حضور هنر در کنار تمدن مشاهده می‌شود. هم‌زمان باهنر مصر باستان و هنر هند باستان، و همچنین تمدن‌های باستانی ایران
 
اصلی‌ترین نمود هنر در میان تمدن‌های بین‌النهرین، ظروف سفالی است. آغاز هنر سفالگری را می‌توان در ظروف گلی یافت شده از ایران و سوریه جُست که قدمت بسیاری از آن‌ها به هزارهٔ هشتم پیش از میلاد می‌رسد. این ظروف گلی، با دست ساخته شده‌اند و با گرمای طبیعی آفتاب خشک شده‌اند و هیچ‌کدام دارای لعاب و رنگ نیستند. این در حالی است که در بین سال‌های ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ پیش از میلاد، آثاری هنری یافت شده‌است که با چرخ سفالگری و به صورت حرفه‌ای طراحی و ساخته شده‌اند.
 
حشرات جواهردوزی:
 
در ساخت حشرات جواهردوزی بسته به نوع طرح تون از منجوق و سنگهای تزیینی استفاده میکنندحشرات جواهردوزیرار داده و با نخ و سوزن بین هر دو نگین یک بست بزنیدساخت سنجاق سینه پروانه,جواهر دوزی,ساخت زیورآلا-طرح خام یا پترن مورد نظر برای جواهر دوزی
ابتدا برای شروع کار جواهر دوزی نیاز به یک طرح خام دارید. نمونه ای از طرح خام به شکل برگ را در زیر برای شما به نمایش گذاشته ایم. به امید خدا در مطالب بعدی طرحهای خام زیبایی جهت ایده برای شما به تصویر می کشیم.اگر موافقید، چند نمونه‌ی زیبا پیکسل تزیینی و طرح‌ های جواهر دوزی را در قالب عکس با هم ببینیمو در انتهای صفحه هم با دیدن یک فیلم کوتاه آموزشی با روش جواهردوزی کمی آشنا می‌شویم:
و بعد سوزن رو پشت کار ببرین و از توی دومین منجوق رد کنین تا دوباره سوزن بالای کار قرار بگیره.
 
حالا یه منجوق دیگه بردارین و از توی سوزن رد کنین و بعد از اینکه سوزن رو پشت کار بردین از منجوق قبلیش رد کنین و این کار رو ادامه بدین.ضمن گرما دادن رزین برای رفتن حباب نیست؛ بلکه برای شل شدن و تخلیط بهتر دو فاز رزین می باشد.
دستهای تو...
ما را در سایت دستهای تو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : gdgdjhgjh dasthayeto34 بازدید : 175 تاريخ : سه شنبه 23 ارديبهشت 1399 ساعت: 1:58